חברת MachineGames משיקה משחק חדש?

החברה שאחראית למותגים מפורסמים, כמו וולפנסטיין והמשחק Indiana Jones and The Great Circle, חוגגת 15 שנים עם רמיזה על פיתוח של משחק חדש. החברה צייצה ב-X פוסטר, לכבוד 15 שנים לקיומה, והספקולציות התחילו. החברה שאחראית לכמה מהמותגים היותר מוכרים בהיסטוריית הגיימינג, כמו וולפנסטיין (הטירה הנאצית) ומשחק אינדיאנה ג׳ונס משנה שעברה, והמעריצים כבר חושדים שהמשחק הבא יהיה המשך של אחד מהם.

השאלה האם החברה החליטה להצמד למותגים המוכרים שלה, ולפתח המשכון לאחד מהם, או בחרה לייצר משחק חדש לחלוטין. בפוסטר ניתן לראות כמה מהכותרים החזקים והחדשים יותר של החברה, כמו Wolfenstien: The New Order, Indiana Jones and the Great Circle. האופטימיים מקווים שנידע או לכל הפחות נקבל רמז עבה יותר לפני סוף השנה הנוכחית.

ההצלחה של 2 המותגים המוכרים של החברה עשויים להוביל אותה, בעידוד של חברות כמו דיסני או מייקרוסופט, לפתח משחקי המשך ולהימנע מפיתוח משחק חדש או פתיחת זיכיון ייחודי נוסף.

אנחנו עושים את מירב המאמצים להגיע לבעלי זכויות היוצרים. אם ראית משהו שפוגע בזכויות היוצרים שלך ו/או מישהו מטעמך, ניתן לפנות לעמוד צור קשר ולדווח על כך.

רוצים לקרוא עוד?

מי אני?

תמונה של עומר אוקון

עומר אוקון

עומר אוקון, בן 28, עם תואר שני בתקשורת אבל בתוכו גיימר,
תולעת ספרים ומכור לסרטי אימה. העיתון הוא הסרט האהוב עליו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מה קוראים היום?

חיפוש