אחראי זיכיון Assassin's Creed עוזב

לפי הדיווחים, זמן קצר לאחר הקמת חברת הבת של יוביסופט בשיתוף עם Tencent, אחראי זיכיון Assassin's Creed עוזב את החברה. הדיווחים שמגיעים בנושא מדברים על עזיבתו של סגן נשיא הזיכיון, מארק־אלכסיס קוט, והוא כבר לא עובד תחת Ubisoft.

הצהרה שסופקה לאתר Insider Gaming, הדובר של Ubisoft הסביר: ״בעקבות רה־ארגון מקיף בחברה, שהוכרז במרץ 2025, מארק־אלכסיס קוט הודיע שהוא בוחר ללכת לדרך חדשה ולהתפטר מ-Ubisoft. בעוד אנחנו עצובים על עזיבתו, אנחנו בטוחים שהצוותים שלנו יעמדו בזה וימשיכו לחזק את היסודות שהוא בנה לאורך הזמן״.

עוד הוסיפו, ״אנחנו רוצים להודות מעומק ליבנו על ההשפעה שהייתה לקוט לאורך השנים בחברה, במיוחד בזמן עיצוב מותג Assassin's Creed עד למצב בוא הוא נמצא כיום. מנהיגותו, יצירתיותו והמסירות שלו לחברה ולמותג הותירו חותם גדול על הקבוצה ועל הגיימרים. מודים לו מקרב לב על תרומתו ומאחלים לו בהצלחה בכל ההזדמנויות שלו בעתיד״.

מארק הגיע לראשונה ל-Ubisoft בשנת 2005 כמהנדס תוכנה, ובמהלך 20 השנים האחרונות הוא התקדם בצורה עקבית בחברה. בין היתר עבד כמתכנת ראשי, מעצב שלבים, במאי משחקים ומפיק בפועל שלהם. הוא הוציא תחת ידיו משחקי AC כמו סינדיקייט והמשחק השלישי בסדרה. בהמשך ומאז 2022, קוט היה אחראי על "האסטרטגיה הכוללת של זיכיון Assassin's Creed".

מה דעתכם על עזיבתו של קוט את החברה והמותג הפופולארי?

אנחנו עושים את מירב המאמצים להגיע לבעלי זכויות היוצרים. אם ראית משהו שפוגע בזכויות היוצרים שלך ו/או מישהו מטעמך, ניתן לפנות לעמוד צור קשר ולדווח על כך.

רוצים לקרוא עוד?

מי אני?

תמונה של עומר אוקון

עומר אוקון

עומר אוקון, בן 28, עם תואר שני בתקשורת אבל בתוכו גיימר,
תולעת ספרים ומכור לסרטי אימה. העיתון הוא הסרט האהוב עליו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מה קוראים היום?

חיפוש